A dieta de Ducan é un xeito popular de perder peso onde non pode renunciar a moitos produtos favoritos. A nutrición foi creada polo doutor francés Pierre Dukan, cuxo nome se chama. Cales son as vantaxes e os inconvenientes da nutrición de Ducan, a partir da cal fas unha lista de produtos admisibles e para os que a nutrición está contraindicada, informa Chronicle.info en termos de hoxe.
A dieta de Dukan baséase en alimentación de proteínas e carbohidratos baixos na dieta, polo que o corpo pretende consumir as súas propias graxas como fonte de enerxía libre. Coa dieta podes manter o resultado sen gañar peso despois do final.
Na dieta de Dukan, o menú dos produtos admisibles inclúe preto de cen elementos. A dieta de Ducan comprende catro niveis, cuxa duración depende do peso que se debe perder. Coa dieta de Ducan tamén podes calcular cantos días tes que sentar en todas as fase para desfacerse do sobrepeso desexado.

A principal regra da dieta é a exclusión completa da dieta de petróleo, graxa e maionesa. Ademais, deberían excluírse alcol, patacas fritas, azucre e froitos doces. Tamén é importante observar a compensación da auga, beber 1,5-2 litros de auga todos os días e facer educación física.
As vantaxes e os inconvenientes da dieta de Dukan
O principio da dieta de Ducan é que unha persoa pode comer tanto como queira, pero tamén adelgaza. O principal non é todo á vez. Os produtos que se permiten na dieta de Ducan permítelles preparar unha variedade de pratos nutritivos e deliciosos, o que significa que non senten sensación de fame ou molestias por desnutrición.
O risco desta dieta é que debido a carbohidratos de células do corpo, a enfermidade de cetose-A, que leva a un cambio na base ácida do corpo e que leva á intoxicación posterior. Un excedente de proteínas nos alimentos tamén leva moito tempo danos no traballo dos riles. Polo tanto, a dieta de Ducan está contraindicada para persoas con problemas gastrointestinais e con trastornos metabólicos ocultos que non se manifestan na dieta habitual.
Dieta Ducan: pasos e características
A dieta de Ducan comprende catro etapas: "ataque", "cambio", "consolidación" e "estabilización".
Ataque
O ataque no seu menú contén alimentos proteicos e alcanza a perda de peso rápida debido á deshidratación do corpo.
A dieta de Ducan no menú do escenario "Attack" contén os seguintes produtos: valer baixo de graxa, aves brancas, cabaleiro, carne e polo, riles, riles, lingua de carne, coellos, peixe, marisco, peixe custodia, caviar sen manteiga sen manteiga, leite libre libre, queixo gordo (proteína morrete proteína.
Cambiar
Grazas ao uso alternativo dos produtos admisibles, podes conseguir un peso óptimo debido ao uso alternativo. Naquel momento 1,5-2 culleres de sopa. Cucharada de Haferbran ao día. Está prohibido os seguintes produtos: patacas, muesli e pasta, chícharos, millo, feixón, lentellas, feixóns, aguacates, aceitunas e aceitunas.
arranxación
Ao arranxar, podes engadir froitas, pan, queixo e comida á dieta cun alto nivel de forza e excluír un conxunto de exceso de peso no futuro. O estándar de avea aumenta a 2,5 culleres de sopa. Cucharada ao día. Neste momento, engádese unha froita nun día na dieta, un anaco de queixo ao día, un pequeno porco frito e touciño. Está prohibido as froitas con moito azucre: plátanos, cereixas, cereixas, uvas, figs. Segundo os últimos cambios na dieta de Ducan, permítense nesta fase alimentos similares á forza como as patacas cocidas, o arroz, a pasta, o trigo mouro e as "vacacións de estómago", unha comida se pode comer todo o que queiras.
estabilización
Coa estabilización podes comer todo o que queiras, suxeita a varias regras da dieta: unha vez por semana só hai comida proteica, comer fariña de avea todos os días e subir as escaleiras sen ascensor.